söndag, maj 11, 2008

cherry kicks.

M. december 11th

det som skrämmer mig lite, men som känns så sjukt bra, är att när ja tänker på dig Sara så ser jag inget slut. varje gång jag har haft ett förhållande har jag nästan direkt börjat tänka på att de inte kommer hålla, eller typ börjat längta efter ett slut!men me dig Sara så tänker ja bara på massa bra saker! du har vänt uppochner på alla mina tankar om kärlek. eller asså du har ju fått mig att bli kär lixom. fattade ju verkligen aldrig att de skulle va såhär bra. att bara en enda person kan få mig att sluta bry mig om dåliga saker o bara va glad att vi träffats!de som skrämmer mig är att jag trodde inte att ja va en sån person som blir så jävla nere i nån som jag är i dig. ja menar inte att de srämmer mig egentligen ja menar bara att de ä helt sjukt att komma till insikt över vad det är som har fått mig att må såhär sista tiden. de ä ju du lixom!trots att vi sets så lite, så känner jag ändå att jag vill att du ska veta allt om mig. jag vill att du ska va den som känner mig bäst. innan har jag alltid varit mig själv närmast men ja vill verkligen ge dig så mycke som finns att ge av mig själv. Du gör mig sjukt lycklig Sara. inse att jag inser att du känner nått för mig oxå! varje rad i en låttext som får mig att känna nått bra, får mig alltid att tänka på dig. du.


Jag älskar varenda liten milimeter av min karl.

.

Vi hörs- det är bra - vi hörs inte - vi bråkar - det blir bra - vi ses- vi ses inte - vi lever i surhet en stund - vi hörs -det är bäst - det går sakta ner - det blir nån månads obekväm tystnad- vi hörs - vi ses - vi lyckas umgås en riktigt bra kväll - missförstånd - ha ett bra liv
varför skulle jag ställa upp för dig ?

jag packade ner 4 år av känslor i en papperspåse från coop och ställde på en trapp. trappen som jag trampat på minst 3000gånger. alltid lika glad när jag gick upp för den och lämnade den nästan alltid med rädsla av när jag skulle trampa på trappjäveln igen ! men denhär gången var det bara en trapp.
världens bästa vänner världens sämsta vänner på alla sätt
men det är ändå vi
det är bara vi på avstånd och utan trappjäveln av ångest.