söndag, juli 31, 2011


Följde lite spontant med hem till linkan bara för att förlänga helgen o träffa lite fint folk! Haft skön kväll med grill , Miccan o Danne en kass film och finbesök av anna ! Bäst av allt-somna i vår säng, fan va jag måste fixa en ny skön säng tills jag flyttar ! Godnatt



Location:Bielkegatan,Linköping,Sverige

Family values

Helgen. Macke. Råkultur - total sushi mani. Bebismys. Petite france macarons. älskar varenda sekund.

























fredag, juli 29, 2011

Mulet sol mulet sol, make up your mind weathergod !! Vill bas ut från jobbet och till macke..
Vi ska hänga med ante o anna och äta nått gott :) ska pussa sönder på bebis-enid är ett som är säkert !!







torsdag, juli 28, 2011

Bara mest mysig efter-jobbet-Picnik med min man i tanto !







Mina två morgonkärlekar ischai och solen ! Kan det bli annat än en good day ?






onsdag, juli 27, 2011

Frossa !

Med risk för att bli jävligt läskad/hungrig !! En helt bara bäst sushi på RAW, perfekt lätt friterade räkor med lite sweetchilisås och ris. Sen skulle vi gått till xoko men otur som vanligt stängt.. Bytte dock upp oss till chokladfrosseri på Cajsa Warg/choklad fabriken.. 3lager mouse med bär och fromage, en petite four med hallontryffel och passion, Latte med vitchoklad klubba. Är proppmätt så det nästan inte går över.. Måste mig nog på en Walk innan lägggdags :) lyxx














- Posted using BlogPress from my iPhone

Page me up

Yeah nya frippen.. Gillart ! Nu ska jag möta upp Elin och Kajsa för ett besök på xoko.. Smarrigt värre ! Imorgonkväll kommer macke finally !!



- Posted using BlogPress from my iPhone
Tror att döden bytte plats med alla kunder på hallen igår.. Var totalt tomt! Tog dit Kajsa o Julia på lite wraps sen gick vi hem o balkonghängde med marrängswiss med vit choklad.. DELICiOUS! Efter mycket tvekan så satte Julia saxen i mitt hår och som slutade i en page! I like it, ska nog börja ta hand om mitt hår lite.. Typ köpa en borste! men tycker alltid jag ser ut som 5 år när jag klippt mig men vänjer sig snabbt! Bra att jag kör långärmat o brallor på veckans varmaste dag, smälter lagom ;)


Location:Norra Dryckesgränd,Stockholm,Sverige

måndag, juli 25, 2011

the reason to start over new

tog en lång promenad hem och tömde skallen!
ringde upp macke och det kändes som allt bara
släppte. försökt ta dagen dag för dag med en
hel del oflyt intalat mig allt löser sig men nu äntligen
börjar de kännas som jag kan blicka framåt
jag är hemma häruppe och hösten kan inte bli annat
än bra! men samtidigt så är man rädd att de får
inte gå för bra eller för lätt.. men hiss på livet !
jätteglad att jag har och kommer ha så fina vänner
omkring mig häruppe ! skinn på näsan o nu full fokus


bara en macke som fattas. längtar sönder till torsdag

Sigh no more

Efter jobbet mötte jag upp Frida, lite stros o inhandlade lite bra o fint! Uggletröjan är min och fick även med mig hem två tubtops från american apparell o Frida och jag dela på två par örhängen från Urban bara schysst enkla trekanter ! Ida och Karin kom så chilla lite med dom innan bion.. O nu en promenad hemåt!
Nu har jag gjort lite budget.. Ska verkligen peppa mig själv och hålla dehär nu. Behöver samla vuxenpoäng !





- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag, juli 24, 2011

Back to black

Trött, måndag, kass lön och jag längtar efter Macke varenda sekund..

Hittade denhär fina från monki, står i princip mitt namn på! Check


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Sturegatan,Stockholm,Sverige

Vaknade sent o låg kvar så skönt med Macke på Skype!
mötte upp kajs på söder o började leta brunch, varför ska alla sommarstänga?! De är väl då man som mest vill ha! Gav upp och slutade på fridays och galet svull blev det.. Julia kom bort oså blev det NK godis och bio med bridesmades, funny !!
Hem o tillbaka till fosterställning
Jag älskar söndagar





Sparkle

Hanna o jag pyste hem till mig gjorde oss iordning lååångt innan vi hitta peppen! Möttes upp o gick till karin o ida pimpla lite på rummet 6brudar, lite high school känsla men jättetrevligt !! Sen var de ut i stockholmsnatten.. Blev mest gång söder fram o tillbaks och 40 minuters vimmel innan vi insåg att klockan va halv fyra och jag vingla hemåt. Sängen var rätt ljuv då !
Ska bli himla fint o ha dom här på heltid sen !! Digg















- Posted using BlogPress from my iPhone

Finbesök

Från en not so good lördagsform.. Låg lite i fosterställning och några powernaps senare så mötte jag upp Hanna Max o fritt som äntligen var här !! Blev käk glass o häng på medis. Bästa pärlorna dedär
















lördag, juli 23, 2011

Låååååång fredag på jobbet, klockan tickade så sakta! Efter jobbet stack jag till Kajsa med lite middag med mig, balkonghäng o hon hade bakat en smarrig key lime paj, lite vin med de satt inte helt fel ! Kom förbi några killkompisar till henne så satt uppe med snack treeevligt men sent såklart såupp till jobbet o ingen lördagsform alls 07..
Yeah inga detaljer !



fredag, juli 22, 2011

Freeeeeeedags känsla

Vaknade såklart aptidigt när man väl får sova ut så blev en walk Och kaffe i nybrokajen, var ju inte så dumt dock ! Nu blir de jobb till 19, är lite feed up på turister nu ;)
Dubbelupplycka för kajs kommer tillbaka till stan mest bäst!! och Frida stegar in på besök så imorrn tar vi med oss Hanna o slår klackarna o Stockholms taken !!





- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag, juli 20, 2011

Timeshell




Lite fynd på sistone.. Hitta en perfekt guldfärgad kedja till mina solisar från cheap monday och ramla över en klocka på Urban för ynka 70kr (o ja den funkar faktiskt) och sen egentligen ett hårbandsgrej med fjädrar från HM men det funka så fint som skärp i midjan ! Kit för bara 200kr.. Länge leve rean !


Jättemysig kväll med Ems o snack om verkligen allt! Hon drar snart till USA för plugg o vi bara prata om hur skönt det är att leva livet! Köra sin grej och allt dedär allvarliga har man tid med sen.. Jag känner verkligen att jag är på rätt plats, rätt tid och rätt männsikor omkring mig. Allt jag behöver och varenda pusselbit på plats! Det är inte klyschigt, sant och underbart. Man behöver vara ego ibland, det borde inte nån skämmas för! Timeshell
Verkar som dethär bloggandet gått över till nån slags matblogg! But we like it.. Sitter nu i vasaparken efter himla god sushi å vin med Ems på RAW ! Ska vandra lite o hitta nått schysst fik har bara en massa catch up att gå igenom !! Jag älskar besök






tisdag, juli 19, 2011

Cheap monday

Trots att det var måndag så kände vi bara nej vi måste kör lördags feeling! Syrran tias o Macke plocka upp mig på jobbet o vi gick o picknika lite i humlan sen flyttade vi oss till fridays för lite drinkar o gömde oss från regnet! Smarrigaste drinkarna. Hem en stund och Sen möttes vi upp på nybrokajen för middag på Wedholms Fisk, nu förstår jag verkligen varför dom har rekomenderats i Michelin guiden.. Det var mindblowing fisk!! Hummersoppa till förrätt och vi blanda på lax o helleflundra med champangeSås till huvudrätt. Alla fyra rullade verkligen ut.. GÅ DIT om ni får chansen!! Vandrade mot söder o deras hotell men var ju bara tvungna att ta en sista drink o kaffe på skybaren himlen därtill! Såå himla perfekt måndag, älskar besök och bortskämd med bästa sällskapet! Mer mer mer sånt
(färdiglyxad o totaltpank men värt)

















- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag, juli 18, 2011

Please stay

Verkligen måndag när jag stegade upp o hade gett allt för att få ligga kvar där brevid Macke! Vill aldrig han ska åka hem.. Så himla mysigt hela dan igår! Tack Elin o oskar! Harry Potter var spännande till tusen och himla bra såklart. Idag kommer syrran o tias upp o jag slutar tidigt så får se vad som
Hittas på.. Dock regnigt Stockholm idag!! Ska ringa på lite lägenheter sen.. Är de okej o längta till hösten? Kommer blir awesome med domdär brudarna istan !






- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Majorsgatan,Stockholm,Sverige

Bästa söndagshäng!

Mötte upp Elin och satte oss ute på Josefinas på djurgården där oskar jobbar o sörpla i oss lite rose till han sluta! Verkligen fint där ute! Gick vidare och lapa sol och hallondrink på strandbryggan.. Nu ska vi mot lite Thaimat och Harry Potter på bio !!! Verkligen sista nu.. Exiting !