söndag, maj 08, 2011

its a comet ride up!

att börja veckan med mössa och
flytt packa upp allt i kyligt stockholm..

till söndag med strålande sol och sushi
vid strand/hornstull är himla fint !

2 kommentarer:

magnoliastreet sa...

Men gud vad rar du är! Din kommentar värmde himla fint i min just nu värkande mage. (den värker dock inte av något hemskt utan enbart utav att jag inmundigat en sån himla massa mat och dylikt idag. Mat-koma-chock.)

Klänningen från Monki är en av mina absoluta sommarfavoriter. Den är ju som gjord för bruna ben, vita tygskor med sand i, en slarvigt knuten sjal i håret och axelremsväska som lämnar röda märken vid punkten mellan halsen och armen. Jag har den nästan alltid med en bikini under. Då känns det inte riktigt som att det gör något att den syns. Men annars en enkel vit med smalt ryggparti som passar in bakom den knutna delen. Litet tips i alla fall!

www.aenigma.se

magnoliastreet sa...

Härligt att kunna hjälpa till lite med tips!

Men såklaaart att vi kan ses en dag. För tillfället jobbar jag inte så megamycket och har därmed en del tid över för att sitta i solen och få fräknar och dingla med benen från en soffa utomhus.
Just denna dagen har varit ungefär den värsta på mycket länge. Det mentala kaoset är t o t a l t. Men jag är snart på fötter igen. Ska bara äta en liter jordgubbar.
Kram!
www.aenigma.se